Scherpste prijs Perfecte pasvorm Originele SEAT accessoires Ruime keuze


De nr. 1 SEAT webshop van Nederland

Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Uw winkelwagen is leeg.

0

Privacyverklaring

Privacyverklaring Autobedrijf Jan Kok Wij zijn een middelgroot autobedrijf gespecialiseerd in de merken Volkswagen en SEAT. Naast het officiële dealerschap van Vokswagen-/ en SEAT service zijn wij aangesloten bij de Bosch Car Service formule. Hiermee onderhouden wij alle andere merken auto’s. Autobedrijf Jan Kok BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. De privacyverklaring kan door wetswijzigingen aangepast worden dus het is raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Contactgegevens: Autobedrijf Jan Kok BV Marsweg 61 8013 PE Zwolle 038-4657000 KvK Zwolle nr. 05040404 BTW nr. NL 809328677.B.01

Websites: www.jankok.nl www.seataccessoires.nl

Functionaris Gegevensbescherming In ons bedrijf is Johan van der Horst (functie bedrijfsleider) van Autobedrijf Jan Kok BV contactpersoon over de bescherming van uw privacy gegevens. Hij is te bereiken via mail: jvdhorst_kok@seat.nl of telefonisch: 038-4657000.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Autobedrijf Jan Kok BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Zoals bij het kopen van uw nieuwe of gebruikte auto, bij het uitvoeren van onderhoud of bij het bestellen van onderdelen en/of accessoires. Ons uitgangspunt is het minimaal benodigde te vragen aan u om een overeenkomst tot stand te kunnen brengen. Dit is sneller voor u bij het aangaan van een transactie en makkelijker voor ons in de verwerking. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op onze website www.seataccessoires.nl aan te maken.
– Locatiegegevens (google analytics)
– Gegevens over uw activiteiten op onze website (google analytics)
– Internetbrowser en apparaat type (google analytics)
– Bankrekeningnummer
– Kopie identiteitskaart / rijbewijs / paspoort wordt ingezien bij proefrit en tenaamstelling van auto

Klantgegevens worden opgeslagen in onze klanten database WinCar genaamd. Dit is een software programma met een brede basis aan functionaliteiten waarmee alle voorkomende werkzaamheden binnen onze afdelingen kunnen worden uitgevoerd. De Kern van dit systeem draait om relaties en producten die wij kunnen koppelen en ontkoppelen. WinCar werkt met één database, waardoor de gegevens vanuit alle modules toegankelijk zijn. U heeft recht op inzage in de door u verstrekte persoonsgegevens, recht op rectificatie, recht op overdracht, recht op het wissen en recht op een stop van het gebruik van uw gegevens.

Voor onze website www.jankok.nl maken wij gebruik van WordPress. Op deze website kunt u gebruik maken van zogenaamde contactformulieren om vragen aan ons te stellen. Hier wordt afgezien van het e-mailadres (om weer met u in contact te kunnen komen om te antwoorden op de gestelde vraag/vragen) geen overige n.a.w. gegevens van u gevraagd. U vragen worden tijdens kantooruren beantwoord en daarna gewist. Mailadressen worden door ons dan ook niet bewaard. Om onze website te verbeteren gebruiken wij Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Er wordt gekeken naar bijvoorbeeld: de duur van het websitebezoek, welke pagina binnen onze website het meest worden bezocht of het apparaat waarmee de klant inlogt; telefoon, tablet of desktop. Hiermee kunnen wij besluiten pagina’s op onze website te gaan: vernieuwen, verbeteren of evt. verwijderen bij slecht resultaat.

Voor onze website www.seataccessoires.nl maken wij gebruik van Magento. Bij het bestellen van accessoires is het nodig om uw naam, adres, postcode en woonplaats achter te laten zodat wij uw bestelling kunnen afleveren op de plaats waar u dat wenst. Persoonlijke gegevens worden door ons nooit verstrekt aan derden. Wij maken geen commercieel gebruik van uw gegevens voor vervolgcontact. Wij bewaren uw n.a.w. gegevens tijdens de garantieperiode gekoppeld aan de aankoopdatum van de door uw gekochte producten. U heeft te allen tijde recht op inzage in de door u verstrekte persoonsgegevens, recht op rectificatie, recht op overdracht, recht op het wissen en recht op een stop van het gebruik van uw gegevens.

Welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij uw persoonsgegevens

Autobedrijf Jan Kok BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Autobedrijf Jan Kok BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Autobedrijf Jan Kok BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Autobedrijf Jan Kok BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U kunt zich te allen tijde tussentijds uit laten schrijven zodra de transactie heeft plaatsgevonden. Onze standaard bewaartermijn van uw n.a.w. gegevens gekoppeld aan uw voertuig is 2 jaar. Bent u niet gekoppeld aan een voertuig / product binnen onze database dan geldt een standaard bewaartermijn van 1 jaar. De gegevens die Analytics op de websites verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres . Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. Autobedrijf Jan Kok BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Uw veiligheid op onze websites

Autobedrijf Jan Kok BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Autobedrijf Jan Kok BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren (analytische cookies).

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Bezoekers van onze website www.seataccessoires.nl worden beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website prive is. U herkent dit aan het groene slotje voor de url. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van u browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autobedrijf Jan Kok BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@jankok.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Autobedrijf Jan Kok BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Autobedrijf Jan Kok BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@jankok.nl

Zwolle, 1 maart 2018
© SEAT. Alle rechten voorbehouden.